Turnaj v Třebši

29.10.2013 21:28
8. mistrovský turnaj, Třebeš, 26.10. 2013
 
Soupeři: Sokol Třeběš C, Sokol Třebeš D (dívky)
 
Sestava: Křenek- Novák, Pajgrt, Nun, Mikanová, Kněžour
 
V sobotním, původně mlhavém, pak slunečném dopoledni jsme si užili krásná utkání. Byl to balzám na duši trenérů, po psychicky náročných utkáních z minulého týdne.
 
Sokol Třebeš C - Roudnice A 0-3 Nun 2, Novák
V prvním utkání jsme se utkali s věkově i váhově vyrovnaným družstvem. Na našem družstvu byla už od rozcvičení znát velká chuť a nadšení do hry. Dobře pracovala obranná dvojice Tom, Ondra a poskytovala jistotu pro útočné řádění ostatním hráčům. Po nemoci se nemohl do hry dostat Sváťa, ale ostatní ho plně zastoupili. Hlavně Sama bylo plné hřiště. Odměnou mu byly dvě branky. Třetí přidal sváteční střelec Tomáš.
 
Sokol Třebeš D - Roudnice A 1-1 Kněžour
Ve druhém utkání proti nám nastoupilo družstvo složené téměř jenom z dívek. Na našem výkonu se začala trochu projevovat únava. Ve vyrovnaném utkání se šance střídaly na obou stranách, ale oba brankáři byli vždy na místě. Ujaly se tak na obou stranách pouze povedené střely z dálky. Remízu tak jako zaslouženou brala obě družstva.
Dnešní výkon našeho družstva byl povedený. Ze sportovců bylo znát nadšení, odhodlání a chuť do hry. Nám trenérům stačilo je trochu usměrňovat. Pochvalu zaslouží všichni, ale trochu víc vyčnívali Sam a Tomáš. 
                                                                          Z. Mikan, M. Nun, trenéři
Zpět