První mistrovský turnaj ml. elévové A

09.09.2013 20:31

V neděli 8.9. 2013 jsme odehráli první mistrovská utkání nové sezóny. Našimi soupeři na domácím hřišti byla družstva Lhoty pod Libčany, Kratonoh a naše mužstvo B. Na tato utkání jsme se sešli v téměř kompletní sestavě. Bylo však znát, že v tomto složení hrajeme poprvé i někteří hráči nastoupili po jednom nebo dvou trénincích po prázdninách.

Sestava: Křenek Š.- Mencák A., Mikanová D., Novák T., Nun S., Krupka J., Kněžour S.

Roudnice A - Lhota pod Libčany 2 - 2

                Kněžour 2

První utkání tohoto turnaje bylo jako na houpačce.  Ujali jsme se vedení, když Sváťa proměnil až třetí ze svých brejků. Poté se hra vyrovnala a projevil se jeden z neduhů, které nás zlobí. Zapomínáme hráče za naší obranou. Po několika takových situacích soupeř vývoj utkání otočili. Nám se podařilo v nastavení Sváťou vyrovnat. Zápas tak skončil spravedlivou remízou. 

Roudnice A - Kratonohy 6 -1

             Kněžour 5, Mencák 

Ve druhém utkání tohoto turnaje jsme se prosadili z nejrůznějších situací. Po brejcích, po důrazném napadání, po zachycení rozehrávky soupeře, po střele ze střední vzdálenosti. V utkání hráči začali plnit pokyny trenérů a začínají se projevovat některé návyky a dovednosti z tréninků.

Roudnice A - Roudnice B 15 - 1

            Kněžour 3, Mencák 5, Nun 3, Mikanová 2, Krupka, Novák

V posledním utkání turnaje proti našim nejmladším jsme si dali několik dílčích cílů. Splnili jsme vstřelení gólu každým hráčem, vstřelení branky po přihrávce, po dobře rozehraném autu i rohu. Nesplnili jsme udržení čistého konta našeho brankaře. Ale nakonec nás těšila radost našich nejmenších po vstřelení jejich jediné branky v turnaji.

Zpět