Mistrovský turnaj - Roudnice - 4.5.2014

04.05.2014 21:03

Naše sestava: Klapka, Novák, Vaňková, Rejl, Balický, Mádlo D., Mádlo J., Kratochvíl, Martinec, Heč, Vaněk, Sobola, Šikl, Chudoba

Zápasy:

Roudnice/Lhota p.L. - Hořice/Dohalice 1:1 (1:1)  naše branka: Heč

Roudnice/Lhota p.L. - Hostinné 4:0 (1:0) naše branky: 2x Šikl, Sobola, Kratochvíl

V prvním jarním mistrovském turnaji hraném na body a do tabulky jsme nepoznali hořkost porážky a to nás velmi těší. První zápas s kvalitním soupeřem z Hořic jsme se snažili plnit defenzivní úkoly a vyrážet do protiútoků. Tato taktika nám vcelku vyšla z jednoho z brejků se prosadil Péťa Heč. Ke konci zápasu nás soupeř chvílemi trochu přehrával, ale remízu jsme ubránili. V druhém zápase jsme narazili na celek z Hostinného. Myslím, že v tomto zápase jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme zvítězili. I soupeř měl své šance, ale v těžkých chvílích nás podržel David Klapka v brance. Kdybychom v koncovce zachovali více klidu, musel by být výsledek určitě vyšší. 

Celkově se nám hodnotí turnaj dobře. Konečně se snad začíná projevovat tréninková práce zaměřená na důraz a agresivitu, která nám chyběla. Nejsme žádné fotbalové hvězdy, ale pokud podáme vždy maximální výkon a budeme včas reagovat na herní situace, tak jsme se dnes názorně přesvědčili, že se dá hrát s každým soupeřem v této soutěži. Za dnešní turnaj bych pochválil celé mužstvo, konečně jsme viděli od většiny poctivě odmakané zápasy. Bezchybně zachytali oba brankaři ze starších elévů. Jen tak dál a nepolevovat v tréninkové píli. Příští týden, ve čtvrtek 8.5. turnaj na Novém Hradci (podrobnosti na měsíčním plánu na květen).

 

Zpět