Mistrovský turnaj nadstavby - Podhůří u Vrchlabí - 20.4.2014

21.04.2014 07:07

Na druhý mistrovský turnaj nadstavby krajského přeboru jsme zajížděli do Podhůří, kde má své domácí hřiště mužstvo z Vrchlabí. 

Naše sestava: Novák, Balický, Sobotka, Srpková, Vaňková, Mádlo, Kratochvíl, Sobola, Šikl, Rejl, Martinec, Heč, Vaněk.

Roudnice/Lhota p.L. - Hostinné 3:2 (2:0) 2x Rejl, Martinec

Roudnice/Lhota p.L. - Velké Poříčí 1:3 (0:1) Šikl

Roudnice/Lhota p.L. - Vrchlabí 0:2 (0:0)

Turnaj v Podhůří můžeme hodnotit celkem pozitivně. V utkání s Hostinným jsme byli lepší a až na dvě velmi laciné branky jsme zaslouženě dokráčeli k druhému vítězství v soutěži. V druhém zápase jsme několik 100% gólovek neproměnili a v obranné fázi jsme si nedokázali poradit z fyzicky vyspělejším soupeřem. Za třetí zápas zaslouží mužstvo pochvalu. Hráli jsme proti domácím, kteří patří k nejlepším v krajském přeboru. Trochu jsme přeskupili řady a hráli jsme zodpovědně ze zadu a domácí nám dali dvě branky až v druhém poločase z dorážek. Ale i my jsme hráli aktivně dopředu, chvílemi dobře kombinovali a vypracovali jsme si z brejkových situací gólové příležitosti.

Dnešní turnaj nám ukázal, že nastoupená cesta v tréninku je správná. Chtěli bychom s horšími mužstvy hrát vyrovnané zápasy a s těmi lepšímy nedostávat příděly a naopak je co nejvíce potrápit. Budeme i nadále vyžadovat od hráčů maximální soustředění a nasazení v zápasech i trénincích. Snažíme se, aby si při zápasech zahráli všichni, ale pokud vidíme, že někteří na hřišti nejedou na 100%, tak se tam příliš nedostanou. Závěrem pochvala pro všechny a vzkaz: Makejme dál a bude to ještě lepší.

Zpět