Mistrovský turnaj nadstavby - Lhota pod Libčany - 26.4.2014

27.04.2014 07:12

Naše sestava: Klapka, Balický, Kutík, Topič, Vaňková, Srpková, Mádlo, Chudoba, Chvojka, Kratochvíl, Sobola, Martinec, Vaněk, Šikl

Výsledky:

Roudnice/Lhota p.L. - Vamberk/Doudleby 0:0

Roudnice/Lhota p.L. - Slavia HK/Nový Hradec 0:2

Roudnice/Lhota p.L. - Rychnov n.K. 0:4

Před dnešním posledním nadstavbovým turnajem jsme museli řešit personální otázku (z různých důvodů nám chyběli 3 klíčoví hráči). Vyřešili jsme to posunutím tří hráčů + brankáře ze starších elévů.

První a druhý zápas se odehrávaly v podobném duchu. Většinou se hrálo na naší půlce, kde jsme se snažili pozorně bránit a vyrážet do protiútoků. V prvním zápase jsme nebezpečné situace před naší brankou nakonec zvládli, ve druhém jsme dvakrát propadli ve špatném bránění a důrazu před brankou. Směrem dopředu jsme tentokrát nepředvedli téměř nic. Poslední zápas s Rychnovem se již někteří hráči viděli doma na obědě a podle toho jejich výkon vypadal. Dnes byli minimálně první dva soupeři pro nás hratelní. Za dnešní výkon zasloží pochvalu David Klapka v brance i ostatní hráči ze starších elévů. Z kmenových mladších žáků bych zmínil slušné výkony Moniky Srpkové a Filipa Kratochvíla. 

Naše cíle pro jaro zůstavají pořád stejné: Se slabšímy hrát vyrovnané zápasy a silnější co nejvíce potrápit. Myslím, že při maximálním nasazení všech hráčů je to reálné. Dnes jsme opět viděli na čem musíme zapracovat. Především nasazení, soustředění se na hru, důraz, pohyb i řešení situací jeden na jednoho. Příští týden začínáme soutěžní turnaje o body, ale pro nás se toho příliš nemění. Pořád se budeme snažit zlepšovat se.

Místo úterního tréninku ve Lhotě je přátelák s našimi  staršími elévy od 16:30h na Starém hřišti v Roudnici. Sraz tamtéž v 16:15h.

 

Zpět