Mistrovský turnaj nadstavby Horní Staré Město - 13.4.2014

13.04.2014 19:20

Dnes jsme sehráli první ze tří turnajů nadstavby krajského přeboru, které nejsou započítávané do výsledkové tabulky. Čekali nás těžcí soupeři: Trutnov, Dvůr Králové n.L. a celek Javorky.

naše sestava: Saidl, Vaňková, Černý, Sobotka, Srpková, Balický, Kratochvíl, Sobola, Rejl, Chudoba, Martinec, Heč, Vaněk, Mádlo, Šikl

Roudnice - Trutnov 1:0 (branka Rejl)

Roudnice - Dvůr Králové n.L. 0:6

Roudnice - Javorka 0:5

Zápas s Trutnovem, za který hráli mladší hráči, jsme zvládli a poprvé v krajském přeboru jsme poznali jak chutná vítězství. Bylo to vydřené, ale zasloužené vítězství. Další dva zápasy jsme hráli s týmy, které patří k nejlepším v krajském přeboru. Zápasy měli podobný průběh. Soupeři nás převyšovali ve všech směrech, ale pokud bychom podali bojovnější výkon, mohli jsme oba mnohem více potrápit. Je vidět, že s míčem nám to jde již oproti podzimu o něco lépe, ale pořád se nám nedaří dostat z hráčů maximální výkon. Nechodíme do soubojů, bojíme se míče, špatně bráníme,  chybí nám větší důraz, bez kterého proti fotbalovějším týmům nemáme šanci. Na všech našich nedostatcích se budeme snažit v trénincích zapracovat. Jmenovitě si zaslouží dnes pochvalu Fanda Rejl za první zápas a velice slušné výkony podali Michal Sobotka a Tomáš Martinec. Nesmím zapomenout na výborného Martina Saidla v brance. Gratuluji hráčům k první výhře a pokud nepoleví v tréninkové píly přijdou určitě i další.

Na stránkách nové společné foto.

Zpět