Mistrovský turnaj - Lhota p.L. - 25.5.2014

25.05.2014 21:18

V domácím turnaji ve Lhotě p.L. jsme přivítali mužstva s popředí tabulky, ale  přesto jsme doufali, že se popereme o slušné výsledky.

Naše sestava: Novák, Vaňková, Srpková, Sobotka, Rejl, Balický, Mádlo, Heč, Kratochvíl, Martinec, Vaněk, Sobola, Šikl

Roudnice/Lhota p.L. - Slávia HK/Nový HK 0:7

Roudnice/Lhota p.L. - Chlumec/RMSK 3:2  (branky 3x Rejl)

Roudnice/Lhota p.L. - Hořice/Dohalice 1:5  (branka Rejl)

První zápas jsme prospali, byli jsme všude pozdě, dávali jsme soupeři mnoho prostoru. Je fakt, že soupeř do čeho kopl, to mu tam spadlo. Trochu krutý výsledek, ale to už tak ve fotbale někdy bývá. Druhý zápas už to byla jiná káva. Trochu jsme zahýbali sestavou a vyplatilo se. Vyrovnaný zápas, ve kterém jsme nakonec dali o branku více. Místy byli k vidění i náznaky kombinace a hlavně jsme přidali na důrazu v soubojích. Poslední zápas jsme chtěli zvládnout co nejlépe. Mužstvu nelze upřít snahu, ale pokaždé, když jsme začali soupeře tlačit, tak jsme udělali vzadu naivní chybu a soupeř nám výsledkově odskočil.

Pokud chceme hrát vyrovnané zápasy s ostatními týmy, musíme všichni hrát na 100%. V některých chvílích se to trochu lepší, ale stále to není zdaleka ono. Ale to je obehraná písnička. Každý si musí sáhnout do vlastního svědomí, jestli nechá na hřišti vše. Za dnešní zápasy zaslouží pochvalu za zodpovědnou hru ve středu zálohy Péťa Heč.

Zpět