MISTROVSKÝ TURNAJ HOŘINĚVES

15.09.2013 18:42

Sobota 14.9. 2013, Hoříněves    

Soupeři : Sokol Hoříněves, Slavoj Předměřice

V sychravém, skoro už podzimním sobotním dopoledni jsme odehráli další mistrovská utkání. Našimi soupeři byli chlapci z Hoříněvse a z Předměřic. S oběma družstvy jsme se utkali poprvé. Oproti minulému turnaji nám chyběl T. Novák, ale přibyl P. Rejl.

Sestava: Křenek - Mencák, Krupka, Mikanová, Nun, Rejl, Kněžour

Hoříněves - Roudnice A 4:2  Kněžour 2 

 V tomto utkání jsme i přes velké množství šancí prohráli. Gól jsme vstřelili asi až z páté šance a dvakrát byla proti branková konstrukce. Ve vstřelení branky nám byl největší překážkou náš nedůraz a výborně chytající brankář soupeře. Ten rozhodl celé utkání, když se ve druhé půlce nechytatelně trefil ze dvou přímých kopů. Poslední gól jsme obdrželi v samotném závěru, když se na útočný roh na pokyn trenéra vydal i náš brankař. V zápase jsme mohli vyhrát, ale domácí byli efektivnější v koncovce.

Předměřice - Roudnice A 4:2 Kněžour, Nun z PK

Ve druhém utkání jsme prospali první půli. Branky jsme obdrželi po naší málo důrazné hře před vlastní brankou.  Do druhé půlky jsme, za stavu 4:0, nastupovali s odhodláním minimálně vyrovnat. Hra v poli se výrazně zlepšila, začali jsme si vytvářet šance, ale proměnili jsme jen dvě. První gól dal Sváťa po chaosu v obraně Předměřic. Druhý Sam z penalty po faulu na Sváťu.

Za oba zápasy si družstvo zasloužilo pochvalu. Výborně hrále Aleš v obraně, tradičně Sváťa a překvapivě Patrik. Ostatní střídali slabší okamžiky s výbornými. Dorka bojovala s nastupující nemocí a odehrála jen první zápas. Pokud zlepšíme pozornost a aktivitu v trénincích a zápasech jsme na dobré cestě. 

                                                                                                                                                                  Zdeněk Mikan

Zpět