Historická výhra venku

31.08.2014 21:12

Vrchlabí - Roudnice 0 : 8

Tomek - Vlnas, Židík, Mikan, Krejcar Jakub - Koblížek, Bárta, Pejchal, Krejcar Jan (81. Koutník) - Bednář, Kmoníček

Branky: 56., 59. a 87. Pejchal, 5. a 61. Kmoníček, 69. a 77. Bednář, Koblížek

ŽK: 42. Mikan, 53. Koblížek

S velkým respektem k soupeři, který nám nevyhovuje a ke hřišti na němž hraje svá domácí ukání jsme odjeli do Dolní Branné k utkání s Vrchlabím. Byli jsme oslabeni o zraněného Brendla a Zdeňka Bednáře. Začátek utkání nám vyšel, když se pohotově prosadil Kmoníček. Soupeř se poté dostal do několika příležitostí, ale ty vyřešila naše obrana nebo dnes výborný Tomek.  V polovině první půle se nám konečně podařilo proměnit pěknou kombinaci a po centru se s trochou štěstí trefil Koblížek. Do konce poločasu se odehrálo už jenom několik důrazných soubojů na obou stranách. Na začátku druhé půle jsme přestáli tlak domácích a rozhodující moment zápasu nachystali Pejchal s Janem Krejcarem. Po jejich pěkné kombinaci se konečně trefil Pejchal. Ten vzápětí přidal svůj druhý gól z penalty po ruce v pokutovém území. Poté domácí rezignovali a po hezkých brejkových situacích přidali góly Kmoníček a Bednář. Účet utkání uzavřel Pejchal, když obešel ve vápně tři soupeře a prostřelil brankáře.

Roman Fictum, vedoucí mužstva (domácí):
Naše trápení z předchozích zápasů nadále pokračuje. Dnes nás soupeř vyškolil jak v produktivitě, tak i v organizaci hry. Hosté byli ve všech aspektech jasně lepší.


 

Vladislav Koudelka, trenér mužstva (hosté):
První poločas nás podržel skvělými zákroky brankář Tomek. Domácí nás přehrávali důrazem. V druhé půli nám vyšel začátek, kdy jsme utekli o další dvě branky a po té jsme si už výsledek pohlídali. Pro domácí byl výsledek krutý. Naše hráče chválím za organizovanou hru a historický výsledek venku.

 

Zpět