8.kolo 1.A třídy 2014/2015 l TJ Sokol Roudnice - SK Třebechovice p.O. 1:0 (0:0)

29.09.2014 08:10
Sokol Roudnice
vs.
SK Třebechovice
1:0
(0:0)
Střelci:
83m. Bednář Z.    


Sestavy:
Tomek, Mikan, Krejcar Jakub, Bárta, Koblížek, Židík, Kmoníček (68.Vlnas), Bednář V.(77.Brendl), Krejcar Jan, Bednář Z., Pejchal   Novotný, Horák, Želízko (83.Voslář), Lukášek M., Lukášek T., Lochman, Kolínek, Bíl M., Vích, Bíl R.(64.Hruška), Věříš


Karty:
Bednář Z., Bednář V., Krejcar Jan, Pejchal   Horák, Kolínek, Věříš
     


Koudelka Vl. ml., trenér (domácí):
Dnes se na nás soupeř připravil velmi zodpovědně. My jsme se celý první poločas hledali, hráli jsme velmi komplikovaně. Druhý poločas jsme zlepšili pohyb a začali si vytvářet šance. Hosté mohli jít 2x z brejků do vedení, ale v naší brance stál jistý Tomek. Štěstí se na nás usmálo 6. minut před koncem zápasu, když samostatný nájezd proměnil Z. Bednář. Dnes musím uznat, že se nám zápas příliš nepovedl. O to více si 3. bodů ceníme.


Petr Silbernágl, trenér (hosté):
V první půli jsme zodpovědně bránili a domácí nepustili do žádné vážnější šance. Ve 43.minutě neproměnil svůj nájezd Kolínek a nechal vyniknout zkušeného brankáře Tomka. Ve druhém poločase domácí přidali, trefili dvakrát břevno, my jsme se dostali do několika slibných příležitostí, které zlikvidoval výborný Tomek. Rozhodnutí přišlo 6.minut před koncem, když se domácí prosadili z rychlého protiútoku. Manšaftu nemám, snad až na proměňování šancí, co vytknout.


Diváků: 100
Rozhodčí: Nývlt Roman
Zpět