5.kolo 1.A třídy 2014/2015 l TJ Sokol Roudnice - SK Sobotka 4:1 (1:0)

07.09.2014 21:12
06.09.2014 - 17:00
     
Sokol Roudnice
vs.
SK Sobotka
4:1
(1:0)
Střelci:
2x2 Kmoníček, Bednář Z., Koudelka   Knobloch


Sestavy:
Tomek, Krejcar Jakub, Bárta, Koutník, Židík, Kmoníček, Bednář V.(82.Holub), Krejcar Jan, Bednář Z.(85.Klapka), Koudelka (72.Novotný), Pejchal   Taneček, Halbych, Klečal, Knobloch, Baster, Kubišta (83.Mikulecký), Gabriel(58.Kováčík), Přikryl, Topič, Škopán, Men(70.Pavlíček)


Karty:
2   2
     


Koudelka Vl., trenér (domácí):
Před zápasem jsem musel řešit absenci 5. hráčů, takže nastoupili hráči B mužstva a 3 dorostenci. Podle toho vypadal 1. poločas, hra byla neurovnaná. Paradoxně jsme ho však vyhráli 1:0, když se prosadil "béčkař" Míra Koudelka. Do druhé půle jsme šli s cílem především zpřesnit hru a to se povedlo. Soupeře jsme zlomili mezi 70. a 80. minutou, když jsme dali 3 branky. Za stavu 3:0 soupeř nedal penaltu. Tentokrát nebyl k vidění příliš pohledný fotbal, ale body zůstaly doma. Na to v jaké sestavě jsme nastoupili, výsledek beru.


L. Štrobl - trenér (hosté):
Asi nejlepším režisérem hry domácích byl na hřišti rozhodčí. Že připustil tvrdou hru domácích s tím se musíme v utkání nějak vyrovnat, ale důležitou první branku jsme inkasovali tak, že domácí útočník hodil balón do branky rukama. S takto uznaným gólem jsme se jen těžko srovnávali. Jinak domácím patřili vždy úvody obou poločasů, kdy nás územně zatlačili před naši branku. Postupně jsme však přebrali iniciativu a míč měli na svých kopačkách. Bohužel nám chyběl větší tah na branku. A šance, které jsme si vytvořili vychytal výborný gólman domácích. Inkasované góly na konci utkání byli důsledkem toho, že jsme hru otevřeli ve snaze vyrovnat. Bohužel jsme byli ve vypracování šancí a zakončení jaloví. Domácím gratuluji k vítězství i k rozhodčímu.


Diváků: 100
Rozhodčí: Kos
Zpět