4.mistrovský turnaj, Lokomotiva HK

01.10.2013 20:55
4.mistrovský turnaj, 29.9. 2013, Lokomotiva Hradec Králové
 
Soupeři: Sokol Malšovice, Lokomotiva Hradec Králové
 
V dalších soutěžních utkáních, která jsme odehráli za větrného a slunečného počasí na pěkném hřišti Lokomotivy HK, nás pronásleduje neúčast hráčů. Ze zdravotních i volnočasových důvodů. V tomto turnaji jsme opět narazili na vyrovnané soupeře a nebýt neúčasti klíčových hráčů, dopadli bychom lépe. Takto jsme jedno utkání vyhráli a jedno prohráli.
 
Sestava : Křenek- Mikanová, Nun, Pajgrt, Mencák, Novák, Nerad
 
Lokomotiva HK- Roudnice A 2-4 Mikanová 2, Nun 2
První utkání jsme začali s odhodláním poprat se i v neúplné sestavě o co nejlepší výsledek. Poměrně brzy se nám podařilo skórovat. Prosadila se sváteční střelkyně Dorka, dorážkou střely do břevna. Potom využil Sam vyběhnutí brankaře a LEVAČKOU ho obstřelil. Soupeř do poločasu snížil. Druhou půli jsme začali podobně. Dorka důrazným napadáním obrala brankaře o míč a chladnokrevně skórovala. Potom Sam využil výkopu Šimona a proměnil samostatný nájezd. Domácí už jen snížili.
 
Malšovice- Roudnice A 5-0
Ve druhém zápase jsme narazili na kvalitního soupeře. Ten nám pěknou celoplošnou hrou téměř nepůjčil míč. Dlouho jsme odolávali, ale rychle nám docházely síly a soupeř vstřelil pět branek. Přesto jsme dokázali najít okénka v obraně soupeře, ale kvůli pomalejší  rychlosti v práci s míčem naše šance končily ještě před brankařem.
 
V dnešním turnaji se prosadili sváteční střelci. To vedlo k polovičnímu úspěchu v turnaji. Přesto nám dnešní zápasy a jejich průběh ukázaly, že jsme na správné cestě, kdy dokážeme hrát a bodovat i v oslabené sestavě. Za dnešní turnaj chválíme oba šutéry, Dorku a Sama.
                                                                                 Z. Mikan, M. Nun, trenéři  
Zpět