3. mistrovský turnaj

23.09.2013 20:47
3.mistrovský turnaj.
Roudnice, 21.9.2013, soupeři: Olympia HK, Sokol Dohalice
Na konci léta nás trápí nejen studené a deštivé počasí, ale také velká marodka z něho vyplývající. V dnešním turnaji nám chyběla téměř celá první čtyřka. Hráči kteří dorazili, ale prokázali velkou vůli a odehráli oba zápasy jenom s jedním hráčem na střídání.
 
Sestava: Křenek- Mencák, Nun, Pajgrt, Krupka, Nerad
 
Roudnice A - Dohalice 1-2 B: Mencák
V prvním utkání jsme mohli bez problémů zvítězit, když bychom z několika šancí a alespoň  4 nájezdů na brankáře vstřelili nějakou branku. Soupeř naopak prokázal velkou efektivitu a ze 3 střel na branku dal 2 góly.Náš jediný gól dal Aleš po důrazu před brankou hostů. 
 
Roudnice A - Olympia HK 2-7 B: Mencák, Nun
Ve druhém dnešním utkání nám hráči soupeře ukázali jak vstřelit branku. Stačí na mokrém a kluzkém terénu vystřelit. Takto jsme obdrželi první dvě branky, třetí padla po nedorozumění mezi Šimonem a Alešem. Snížili jsme po důrazu Aleše před brankou a dobře sehraném autovém vhazování, když Sam prostřelil brankáře. V závěru nám docházaly síly a soupeř nám naložil ranec.
 
V dnešním turnaji se kluci přesvědčili, že hrát se dá s každým. I když nejsme v plné síle. Pokud potrénujeme koncovku a zlepšíme přihrávku, budeme dosahovat dobrých výsledků a naše hra bude stále více fotbalová. Výrazně se zlepšujeme v pohybu a bojovnosti. Tam není klukům co vytknout. Za dnešní turnaj chválíme Aleše a Kubu.
                                                                                                                 Z. Mikan, M. Nun, trenéři
Zpět