15.4.2012-10.kolo okresní přebor starší elévové 4+1: TJ Slavoj Předměřice n.L. - TJ Sokol Roudnice 8:3 (5:3)

15.04.2012 19:16

Předměřice n.L. - Roudnice 8:3 (5:3)

naše branky: 3x Fanda Rejl

sestava Roudnice: Daniel Říha, Vojta Černý, Jakub Mádlo, Olda Vaněk, Fanda Rejl, Anička Vaňková, Michal Sobotka, Marek Chudoba

Po spanilé podzimní jízdě, kdy jsme neztratili ani bod přišlo kruté vystřízlivění. Za deštivého počasí jsme sehráli zápas v Předměřicích. Doma jsme je porazili 12:5 a tak jsme šli do zápasu s optimismem. Klukům nelze upřít snahu o kombinaci a ani v držení míče jsme nebyli horší. Největší rozdíl mezi mužstvy byl ale v nasazení, rychlosti, důrazu a chuti poprat se o každý míč na těžkém terénu. U každého míče jsme byli pozdě, prohráli jsme většinu soubojů. Většina zápasu se odehrávala ve středu hřiště. Pokud se domácí dostali přes naši obranu, tak to zavánělo brankou, naproti tomu my jsme se před branku domácích dostávali jen těžko. 

Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale po chybách v obraně jsme domácí pustili až do 4brankového vedení. Do přestávky se nám podařilo snížit na rozdíl 2 branek. Do druhého poločasu jsme šli s cílem pokusit se ještě zápas zvrátit. Domácí jsme ve středu hřiště přehrávali, ale bez efektu a z brejků jsme ještě 3x inkasovali.

Naše fotbalovost bez pohybu a důrazu tentokrát na soupeře nestačila a musíme uznat, že vyhrál lepší tým. Na výsledek je třeba rychle zapomenout a poučit se ze špatného výkonu do dalších zápasů.

Zpět