12. kolo I.A třídy: TJ Sokol Roudnice : Černilov 0:0 (3:4 po penaltách)

03.11.2014 21:08

Sestava TJ Sokol Roudnice: Tomek – Koutník L., Brendl, Mikan, Krejcar Jak. – Koblížek, Vlasák, Bárta, Krejcar Jan – Kmoníček (75. Holub), Bednář Vl.

Po výsledkově nevydařeném utkání v Provodově musel trenér Koudelka oželit hned několik hráčů základní sestavy, a to distancovaného Zdendu Bednáře a dále Pejchala s Židíkem a Vlnasem. Naopak návrat do sestavy hlásil Brendl. Po úvodním oťukávání jako první zahrozili naši hráči, ale dobrý Krejcarův centr nenašel adresáta. Mnohem nebezpečněji zakončoval Jakub Krejcar po opět centru s leva, ale hlavičku nedokázal vtěsnat mezi tyče. Poté se osmělili hosté, ale do velkých šancí je dobře fungující obrana nepustila. Druhá půle byla z pohledu diváka přeci jen zajímavější, ale nakonec branku také nepřinesla. Blíže k ní měli domácí, kteří nastřeli tyč, ale ani hosté se nenechali zahanbit a hned několikrát zahrozili po rychlých brejcích. Když ale ani oni nedokázali velmi dobré šance zužitkovat, bylo jasné, že o vítězi rozhodnou penalty. V těch bylo hostující mužstvo o jednu trefu přesnější a odváží si za to bod navíc. Domácí se dnes téměř nedostali do tempa a hru hodně přizpůsobili soupeři. Navíc pro zbytek podzimu trenér Koudelka musí oželet zraněného Bártu.

Vladislav Koudelka - trenér TJ Sokol Roudnice: "Dnes jsme před zápasem lepili sestavu (4 klíčoví hráči mimo). Podle toho zápas také vypadal. Celé utkání jsme dobývali val hostující obrany a hosté hrozili z brejků. Dnes jsme si však za předvedený výkon tři body nezasloužili. Hráli jsme hodně komplikovaně a bez pohybu. Zbytečně, ale zaslouženě ztracené body."

Zpět