11.kolo 1.A třídy: Provodov : TJ Sokol Roudnice 1:0 (1:0)

23.10.2014 17:46

Sestava: Tomek - Mikan, Krejcar, Bárta ,Koblížek ,Židík, Kmoníček(59.Koutník), Bednář V.(46.Vlsák), Krejcar, Bednář Z., Pejchal

ČK: 70. Z. Bednář

trenér Koudelka: Odehráli jsme dobré utkání,ale s žalostnou koncovkou.Domácí rozhodli po našem nedorozumění na půlce hřiště.Hráče chválím, že to i v desíti nezabalili a dohráli to až do konce.

Zápas naši hráči začali aktivně a domácí i přes poměrně malé hřiště, které našim hráčům příliš v minulosti nesvědčolo, přehrávali a dokázali si vypracovat hned několik šancí. Jenže jejich zakončení nebylo silnou naši silnou stránkou. Když už se podařilo branku vsítit nebyla uznána pro ofsajd. Navíc po čtvrhodince hry domácí přežili další složitou situaci, když jim rozhodčí odpustil evidentní penaltu. Domácí se postupně osmělili, ale na koně je dostala až velmi špatně rozehraná naše standardka na půlící čáře, kterou proměnili v rychlý kontr navíc zakončený přesnou střelou. Takový vývoj utkání sebral našim hráčům soustředěnost a hned několikrát museli hasit domácí šance na poslední chvýli, třeba i za cenu faulu. Domácí se navíc trochu zatáhli a začali praktikovat rychlé protiútoky, které nám dělali starosti. Po změně stran se tak domácí hned několikrát dostali blízko vápna či dokonce k zakončení, ale Tomek přesto příliš práce neměl. Spíše se kupili fauly na naší straně a někteří hlavně defenzivní hráči měli již nad sebou hrozbu druhého napomínání. Rozhodčí k druhé žluté pak záhy přistoupil po faulu Z. Bednáře blízko rohového praporku. Oslabení jakoby trochu schodilo ostych z našich hráčů a ti po zbytek utkání byly i nadále lepším týmem a dokonce si vypracovali velmi dobré šance. Bohužel Kuba Krejcara a pak ani Koblížek dobré příležitosti nevyužili. Ač se naši hráči snažili až do konce utkání o vyrovnání, tak se jim nepodařilo. Přesto odvedli trvdou práci až do konce a nemají se za výkon co stydět. Jakoby by byla menší hřiště pro nás zakletá a nedařilo se nám na nich. Snad doma potěšíme naše příznivce lepším výsledkem.

 

 

Zpět